HS-Musiikki Stratovarius Somata Arctica

tiistai 15. syyskuuta 2009

Sonata Arctican uutuus

Suomalaiset powermetalliyhtyeet jatkavat uusien levyjen julkaisuja.
Nyt on julkaisuvuorossa Sonata Arctican uutuus: The Days Of Grays.

Tätä uutuutta en ole vielä yhtään kuullut, mutta edellisten levyjen perusteella voi jälleen odottaa tältä Tony Kakkon vetämältä kokoonpanolta hyviä ja meneviä biisejä.

Yhden kerran olen onnistunut bändin näkemään myöskin livenä. Muutama vuosi sitten Tampereella Sauna Open Air festareilla. Silloin en vielä ollut bändin musiikkiin hirveän paljon tutustunut, mutta lavaesiintyminen ja koko show oli niin mahtava että siltä istumalta päätin tutustua hiukkasen tarkemminkin.

Bändin sivuilta katsoin keikkakalenteria. Ja eipä siellä ole Suomen maalle paljonkaan keikkoja tarjolla. Tai siis nyt ei ole yhtään. Elokuussa on ollut kolme keikkaa Suomessa ja loppuvuosi menee sitten ulkomaita kierrellen. Taitaa lähin keikka olla joulukuussa Ruotsissa.

Koivusen Arihan on kertonut olevansa myöskin suuri Sonata fani. Ja käsittääkseni Arin ekalle levylle Kakko teki muutaman biisinkin.

Tämä uusi levy on radio rockissa myöskin ensi yönä ensisoitossa. Mutta taitaa jäädä tuo ensikuuleminen tekemättä ja pitää kuunnella sitten myöhemmin. Ja tokihan tämä uutukainen on myöskin hankittava omaan levyhyllyyn muiden Sonata Arctica levyjen jatkoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti