HS-Musiikki Stratovarius Somata Arctica

torstai 17. syyskuuta 2009

Lisää metallisia uutuuksia

Metallicasta akoinaan potkut saanut kitaristi Dave Mustainen luotsaama Megadeth on myöskin julkaissut uuden levyn Endgame.
Latasin itse sen tuolta MP3-muodossa, niin saan nopeammin!
Kyllä meitä metallin ystäviä nyt on tosiaankin tänä syksynä hemmoteltu uutuuksilla.

En vielä kerinnyt tätä kokonaan kuunnella, mutta ainakin parin biisin perusteella on hyvää tavaraa. Ei ehkä minun asteikolla yllä bändin parhaimpien joukkoon. Mutta huomattavasti parempaa kuin bändin tuossa 90-luvun lopulla tehdyt muutamat floppilevyt.

Kysessähän on muuten myöskin ensimmäinen bändin levy jossa soittaa uusi kitaristi Chris Broderick.

Tuota aiemmin mainitsemaani Sonata Arctican uutta levyä olen myöskin kuunneellut jonkin verran. Paikoitellen mahtipontisuudellaan on Nightwishin tyylistä rytistystä.
Siis positiivisessa mielessä. Ainakin itse tykästyin tähän kovasti.

1 kommentti:

  1. Mielestäni tämä viimeisin Megadeth levy on juuri sitä, mistä yhtyeestä on ollut kysymys sen parhaimpina vuosina. Ei tietenkään aivan samaa kaliiberia soolojen yms. kannalta kuin "klassisella" kokoonpanolla tehdyt Rust In Peace ja Countdown... mutta jatkuvassa soitossa silti.

    Sonatan uusin vaatikin muutaman kuuntelukerran enemmän, jotta kappaleet alkoivat aukeamaan, mutta vieläkin on sellainen tunne, että "Unia" oli albumina enemmän mieleen allekirjoittaneelle. Huono levy tämäkään missään tapauksessa kuitenkaan ei ollut.

    Musiikkiuutisia kootusti - Kookas.fi

    VastaaPoista