HS-Musiikki Stratovarius Somata Arctica

torstai 1. lokakuuta 2009

Nightwish boksi

Nightwish julkaisee 11.11. Lokikirja-boksin.
Tällä boksilla on albumeja bändin koko historiasta.
Mukana ovat albumit Angels Fall First, Oceanborn, Wishmaster, Over The Hills And Far Away, Century Child, Bless The Child – The Rarities, Once ja Dark Passion Play. Boksissa on myöskin booklet kuvineen ja lyriikoineen.

Bändihän on nyt pitkällä, ainkain kahden vuoden keikkatauolla.
Bändin johtohahmo Tuomas Holopainen on työstämässä nyt uutta materiaalia.
Seuraava levy bändiltä on tulossa ehkäpä parin vuoden kuluttua.
Sitten kun uusi levy julkaistaan, bändi varmaankin polkaisee taas keikkarundillekin.

Holopainen on kertonut, että varastossa on jo neljä uutta biisiäkin.
- Dark Passion Play oli tietyistä syistä melkoista synkistelyä, sekä musiikiltaan että sanoituksiltaan. Nyt ei ehkä ole tarvetta tehdä aivan samanlaista, sillä elämä hymyilee vähän leveämmin.

Nyt päättyneeltä kahden vuoden rundilta on julkaistu myöskin hyvä live-tupla:Made In Hong Kong (And In Various Other Places).
Paketin mukana on myöskin dokumentti-DVD, jossa pääosin Tuomaksen ja Anette Olzonin rehellistä ja avointa kiertuetilitystä.
Tähän kannattaa ehdottomasti tutustua tuota uutta levyä odotellessa!

3 kommenttia:

  1. Vihaan tuota keikkataukoa, tuntuu todella pitkältä vaikka Oncen ja Dark Passion Playn välinen keikkatauko oli samanpituinen. Kyllä siitä selvitään. Sehän tietää vaan uutta, varmasti loistavaa levyä.

    Kaipa tuo boksi tulee ostettua, kun sen verran kesäilijä tuon bändin suhteen olen.

    VastaaPoista
  2. Itse kanssa odotan innolla tuota uutta materiaalia innolla. Nyt kun uusi laulajakin saatu kunnolla sisäänajettua, niin toivottavasti tulee taas kerran uudenlaista ja hyvää.

    VastaaPoista
  3. Harvemmin tulee live/kokoelmalevyjä ostettua, mutta pelkästään muistinvirkistykseksi voisi ostaa, että miltä ne vanhat kappaleet Anetten laulamina loppujen lopuksi kuulostivat. Keikasta rupeaa olemaan sen verran aikaa.

    VastaaPoista